Vážení Nessáci, milé Nessáčky, malí Nessáčikovia,

vo štvrtok 15. 9. (štátny sviatok) sme pre vás pripravili ďalšiu edíciu obľúbenej Nessáckej akcie. Akcia sa uskutoční opäť v areáli (Koinonia Jána Krstiteľa) v krásnom prostredí pred dedinkou Vyšný Klatov a aj tento rok sme pre vás pripravili zaujímavý program vrátane niekoľkých noviniek.  Predbežný program: 

8:30 – začiatok varenia guľášu
8:30 – štart cyklistickej / bežeckej výpravy Bastion-to-Klatov (B2K
9:30 – otvorenie brán areálu – voľný pohyb a relax v rámci areálu
10:00 – súťaže tímov a jednotlivcov – prekážková dráha Nessian Race
12:30 – obed
13:00 – vyhodnotenie súťaže vo varení guľášu
13:00 – vyhodnotenie Nessian Race a B2K pretekov
13:30 – krájanie torty a voľný program
** začiatok jednotlivých bodov programu môže byť z organizačných dôvodov upravený.

Čo zabezpečíme: 

  • Kyvadlová doprava (na začiatku a konci akcie)
  • Parkovanie
  • Občerstvenie – obed, snacks, pitný režim, torta
  • Atrakcie a program pre deti
  • Detský kútik pre najmenších (tiché miesto s možnosťou spánku)
  • Prekážková dráha Nessian Race
  • Poukazy na zakúpenie surovín na prípravu guľášu

Záväzné prihlásenie:

Vyplnením >> formulára << do 15. 8. 2022


Výprava Bastion-to-Klatov (B2K): 

Pre aktívnych bežcov/bežkyne a cyklistov/cyklistky sme pripravili výzvu – trať so štartom v Nessáckom office resp. symbolicky z Námestia MMM a cieľom v mieste konania Ness Family Day. Trať pre vás pripravil tím Active life. Pre všetkých účastníkov sme pripravili finišérske tričko a štartovací balíček. Vvšetkých úspešných účastníkov zaradíme do žrebovania o víkendový pobyt v Tatrách v hodnote 200 Eur. V rámci výpravy budú pre bežcov / cyklistov k dispozícii vodcovia z Active life, ktorí nastavia zvládnuteľné tempo a dohliadnu na správny výber trate vedúcej do cieľa. Bežci a bežkyne budú na ceste späť môcť využiť kyvadlovú dopravu.

Nessian Race: 

V rámci areálu pre vás postavíme prekážkovú dráhu, ktorá preverí rýchlosť, šikovnosť a presnosť. Súťažiť budú 3 členné tímy, ktoré čakajú disciplíny, ako napr. nafukovacie prekážkové atrakcie, streľba, športové úlohy (futbal, basketbal). Tri najlepšie tímy odmeníme poukazom na kvalitnú večeru ????

Varenie guľášu: 

Trojčlenné tímy s neobmedzeným počtom prísediacich fanúšikov môžu prísť do areálu skôr. K dispozícii budú mať poukaz na nákup surovín a pripravíme pre nich kotlinu, drevo, sekeru, servírovacie sety (taniere, príbory) a prístup k vode. Zvyšok surovín a vybavenia si tímy zabezpečia. Výber kotlíkovej pochúťky nechávame samozrejme na nich (typ guľášu, boršč, halászle, kapustinica …). Víťazný tím získa poukaz na teambuildingovú večeru v centre Košíc.

V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať Tinku Takácsovú martina.takacsova@ness.com

Related Posts

View all
  • Ekonomické výsledky a dlhodobé dodržiavanie vysokých štandardov prisúdili ocenenie Bonitný podnik košickému Nessu aj za rok 2021. Ness Košice tak patrí k 2,3 % spoločnostiam (z 880 431 posudzovaných firiem), ktoré sa pohybujú v zóne ekonomickej istoty a spoľahlivosti. Potvrdila to Akadémia ekonomických informácií a analýz Slovenskej informačnej a marketingovej spoločnosti. Zuzana Želinská, AVP – Business Finance & Operations, Ness Košice: […]

    Čítať ďalej
  • Pre náš ticketingový systém HC Košice chceme vytvoriť novú featuru – generovanie vstupeniek v .pdf a .png formáte. PDF a PNG service v Node.js TypeScripte by mali prijímať parametre pre vygenerovanie vstupenky v PDF a PNG formáte podľa navrhnutého dizajnu.   PDF vstupenka (https://pdfkit.org): Formát A4. Údaje na vstupenke: názov podujatia, dátum a čas, cena, […]

    Čítať ďalej
  • Vážení Nessáci, dovoľujeme si pozvať vás na 13. ročník dobročinnej akcie pod názvom Karpatská vandrovka, ktorá sa uskutoční 17. 9. Ness Košice je tradičným partnerom tohto podujatia a spolu s vandrovníkmi pomáhame podporovať dobročinné projekty.

    Čítať ďalej
  • K oslave samozrejme patrí torta a prípitok. Konatelia spoločnosti Tomáš Futáš a Zuzana Želinská svoje príhovory i krájanie torty zvládli pred Nessáckym obecenstvom bravúrne.

    Čítať ďalej